Om Muskeltörenmelker

Jag heter Melker Andersson och driver Muskeltören i Växjö. Hela livet har jag

varit fascinerad av hur människokroppen fungerar och vilken självläkande kraft den har.  Efter vårdskolan läste jag till massageterapeut 1991 och många fler kurser har det blivit inom massage och rörelseapparatens funktioner. Den psykosociala är också något som jag vurmar för. Hur kropp, mentala och själsligt samverkar för att få våra liv i balans.

Din Hälsa, mitt mål
Obalans mellan muskler skapar rörelseinskränkningar och smärta. Mitt mål är att hjälpa dig att må så bra som möjligt. Jag söker efter den svaga länken eller byggklossen som hämmar dig i ditt rörelsemönster. Med hjälp av din berättelse, kroppsläsning och min kunskap bygger jag upp en behandling, som ska ge dig ett ökat välbefinnande.

Du är i trygga händer
Jag vill att alla som kommer till Muskeltören ska känna sig varmt mottagna och inte känna rädsla för att gå på behandling. Jag är ansluten till Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Där igenom har jag en patient- och ansvars- försäkring. För att kunna vara med i förbundet krävs det att man är certifierad massör av Svenska branchrådets svensk massage och uppfylla dess krav.

Kursverksamhet
Genom åren har jag samlat på mig kunskap som jag nu gärna delar med mig och har därför startat och tagit över en liten kursverksamhet i OrtoBioNomi-tekniken. För att gå kurserna är det en fördel om du minst har en massageutbildning med dig i bagaget. Läs mer här!